Sunday, June 28, 2009

Saturday, June 27, 2009

Cuti-Cuti Malaysia


Bila duk Sabah nie tempat yang korang kena pegi cuti di Pulau-Pulau. Pulau Paling dekat...Pulau Manukan..kalau bawak family memang sesuai. Dugong pun ada gak dugong oversea dan dugong local pun ada...Jarak antara pulau nie ngan KK cume 15 menit dengan bot laju melalui Jeti Jesselton. Kos pegi balik RM26 . Kalau mau makan boleh bawak sendri tapi kalu beli mahal la kat pulau ni.

Friday, June 26, 2009

Transformers 2: Revenge of the Fallen Plot and Cast Info


Transformers 2: Revenge of the Fallen Plot and Cast Info
The battle for Earth has ended but the battle for the universe has just begun. After returning to Cybertron, Starscream assumes command of the Decepticons, and has decided to return to Earth with force. The Autobots believing that peace was possible finds out that Megatron's dead body has been stolen from the US Military by Skorpinox and revives him using his own spark. Now Megatron is back seeking revenge and with Starscream and more Decepticon reinforcements on the way, the Autobots with reinforcements of their own, may have more to deal with then meets the eye.

Cast: Shia LaBeouf, Rainn Wilson, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Matthew Marsden, Ramon Rodriguez, Jennifer Alden

Wednesday, June 24, 2009

Autobot ....Tranform





Wah ramai betul org di GSC 1 Borneo tadi....Aku rasa dioarang nie nak nengok Transformer la tu. Kayo Tokey GSC dibuatnya. Aku pun dah lama tunggu citer nie...tengok trailer cam best jer...Jgn Pandang Blakang Congkak pun mungkin best tapi itu kita tunggu raye haji la..mesti astro tayang nyer tu. Aku satu family dah sambar tiket utk tayangan hari Sabtu nie....layannn

Tuesday, June 23, 2009

Rockers Dulu-Dulu


Rockers Dulu-Dulu makan angin di Bangkok

Wednesday, April 29, 2009

Friday, January 23, 2009

Thursday, January 22, 2009

Sunset In KK